Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără lovită de tramvai, în București, după ce a traversat cu căștile în urechi fără să se asigure

Tânără lovită de tramvai, în București, după ce a traversat cu căștile în urechi fără să se asigure

Un accident produs pe șoseaua Pantelimon din București, duminică seara, a blocat traficul în zona Delfinului. O femeie de 25 de ani a ajuns la spital dupa ce a traversat cu căștile la urechi și nu s-a asigurat. Vatmanul a claxonat, însă tânăra nu a reacționat.

Tânără lovită de tramvai, în București, după ce a traversat cu căștile în urechi fără să se asigure
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    19 Sep 2022   •   09:08

Femeia de 25 de ani avea căștile în urechi când a traversat strada. Alți pietoni au văzut cum a pășit pe culoarea roșie a semaforului între stațiile Șoseaua Iancului și Bulevardul Chișinău, fără să se asigure.

"Așteptam la trecerea de pietoni, era culoarea roșie, așteptăm să se facă verde. Ea a traversat din sensul celelălat încoace, era cu căștile în urechi, vatmanul a claxonat, ea nu a avut nicio reacție. S-a auzit bubuitură, un țipăt și atât", a povestit o martoră.

Salvarea ei a venit imediat.

"Am ajuns în două minute cu colegul meu, am ajutat echipajele de descarcerre, cu îngrijirile medicale, până a venit medicul și a fost preluată.", a precizat Adrian Olteanu, voluntar ASSB

Linia tramvaiului 36 a fost blocată pe un sens vreme de o oră.

"A traversat pe culoarea roșie a semaforului, având căștile în urechi, nu a auzit semnalele mele, am pus frână și asta a fost. Nu s-a întors nicio secundă să se uite. O fată cu căștile în urechi, în lumea ei, neatentă, trece strada.", a spus vatmanul.

Victima a fost transportată la Spitalul Pantelimon în stare stabilă. 

×
Subiecte în articol: lovita tramvai București traversat
Parteneri
Misterul pozei trecute prin Photoshop de la capturarea lui Cherecheș
x close