Antena 3 CNN Actualitate Locale Toaleta unui parc din Petroșani a fost furată de niște localnici, care au dus-o acasă. Cum i-au prins polițiștii

Toaleta unui parc din Petroșani a fost furată de niște localnici, care au dus-o acasă. Cum i-au prins polițiștii

O toaletă ecologică a fost furată din parcul Brădet al municipiului Petroșani, de niște localnici. Hoții au dus WC-ul acasă.

Toaleta unui parc din Petroșani a fost furată de niște localnici, care au dus-o acasă. Cum i-au prins polițiștii
Sursa foto: cronicavj.ro
de Mia Lungu    |    03 Apr 2023   •   13:43

Hoții au furat una dintre cele două toalete ecologice din Parcul Brădet, aflat în Petroșani. "Operațiunea" a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă, iar în scurt timp, polițiștii locali au dat de urma suspecților.

Agenții i-au urmărit pe hoți până în cartierul Bosnea de la marginea orașului, și au recuperat toaleta publică dintr-o curte. 

Al doilea wc ecologic din parc nu este funcțional.

Citește și: Toalete publice inteligente la preț de apartament, instalate în Brașov: "Foarte scumpe pentru situația în care este țara noastră"

În urma furtului, hoții au produs pagube și prin distrugerea instalațiilor de apă.

"Când au furat toaleta au spart acolo și conductele. Cele două WC-uri erau racordate la canalizare și alimentate cu apă din sistem, dar acum trebuie să reparăm stricăciunea", a declarat Ciprian Preda, administrator în cadrul Primăriei Petroșani, potrivit ziarului Cronica Văii Jiului.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close