Antena 3 CNN Actualitate Locale Te vaccinezi și câștigi! Tombolă cu autoturisme, televizoare smart sau frigidere, în Dâmboviţa

Te vaccinezi și câștigi! Tombolă cu autoturisme, televizoare smart sau frigidere, în Dâmboviţa

Maraton de vaccinare cu premii constând în autoturisme, televizoare smart sau frigidere, în Dâmboviţa. Tombola este asigurată de o mare companie privată românească din judeţ. Sunt puse la bătaie două autoturisme Logan, 50 de televizoare smart, 50 de combine frigorifice, precum şi 500 de fiare de călcat.

Te vaccinezi și câștigi! Tombolă cu autoturisme, televizoare smart sau frigidere, în Dâmboviţa
Sursa foto: Hepta
de Robert Slãmnoiu    |    04 Iun 2021   •   19:39

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, un maraton de vaccinare în toate centrele din judeţ, dar şi la Casa de cultură din localitatea Doiceşti, persoanele care primesc serul anti-COVID având posibilitatea de a participa la o tombolă în care pot să câştige autovehicule, televizoare smart, frigidere sau fiare de călcat.

Maratonul de vaccinare din Dâmboviţa a început astăzi şi durează până duminică

Anca Dumitrescu, director general Soceram, spune că a organizat asta pentru a intra în normalitate cat mai repede, că premiile sunt destul de mari, că se pot vaccina în 24 de centre de vaccinare.

Evenimentul are loc la Casa de Cultură din Colonie, localitatea Doiceşti, şi în toate centrele de vaccinare din judeţul Dâmboviţa, fără programare, doar cu cartea de identitate.

Un grup de firme care activează în domeniul producţiei de ciment va organiza cu această ocazie o tombolă cu premii la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din judeţul Dâmboviţa. 

Cei care s-au vaccinat vor participa la tombola cu premii

Lumea a venit încă de la prima ora pentru a beneficia de vaccin, dar și pentru a se înscrie în cursa pentru premii.

Conform anunţului postat pe site-ul companiei implicate în acest proiect, participanţii la tombolă pot câştiga unul dintre cele două autoturisme Dacia Logan, însă organizatorul mai pune la dispoziţie 50 de televizoare smart, 50 de combine frigorifice, precum şi 500 de fiare de călcat. 

Numărul total de persoane vaccinate anti-COVID în judeţul Dâmboviţa este de 94.899, dintre care 73.452 de persoane cu schema de vaccinare completă, iar 16.646 cu o doză, arată datele făcute publice, miercuri de către Prefectura judeţului şi centralizate în 1 iunie.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close