Antena 3 CNN Actualitate Locale Un toreador fără experienţă din Neamţ a fost grav rănit de un taur la stână, după ce s-a crezut la coridă

Un toreador fără experienţă din Neamţ a fost grav rănit de un taur la stână, după ce s-a crezut la coridă

Un tânăr din Neamţ, toreador fără experienţă, a confundat stâna cu o coridă şi a fost pus la pământ de un taur pe care l-a ademenit cu o haină. Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital.

Un toreador fără experienţă din Neamţ a fost grav rănit de un taur la stână, după ce s-a crezut la coridă
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    22 Mai 2024   •   15:03

Lupta cu taurul s-a desfăşurat marţi seara, în jurul orei 22.00, la o stână din zona localităţii Boghicea din judeţul Neamţ. Tânărul în vârstă de 34 de ani a crezut că poate fi cu uşurinţă toreador şi a ademenit un taur cu o haină.

Din nefericire pentru el, taurul l-a lovit puternic şi l-a rănit grav, notează jurnaliştii de la publicaţia stiri-neamt.ro.

Tânărul a fost transportat în stare gravă la un spital din Iaşi.

"Polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat la o unitate medicală, sesizând că a fost lovit de o bovină.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că incidentul s-a petrecut la o stână din localitatea Boghicea. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că incidentul s-a petrecut la o stână din localitatea Boghicea", au declarat reprezentanţii IPJ Neamţ.

×
Subiecte în articol: Boghicea Neamţ corida
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
MAE a refuzat intrarea în țară a unei delegații de la Kremlin. Rusia amenință
x close