Antena 3 CNN Actualitate Locale Trafic de coşmar pe Autostrada A2 | Şoferii stau în cozi de peste 20km, din cauza lucrărilor la Podul de la Fetești

Trafic de coşmar pe Autostrada A2 | Şoferii stau în cozi de peste 20km, din cauza lucrărilor la Podul de la Fetești

Centrul Infotrafic anunţă că valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 sensul București – Constanța, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Trafic de coşmar pe Autostrada A2 | Şoferii stau în cozi de peste 20km, din cauza lucrărilor la Podul de la Fetești
Sursa foto: Radu Tudor
de Claudia Popovici    |    25 Iun 2023   •   17:12

Update 19:57: Avertizare de ploaie torențială pe Autostrada Soarelui

Plouă torențial pe Autostrada Soarelui, între localitățile Nicolae Bălcescu și Lehliu - Gară, județul Călărași. Vizibilitatea este redusă la mai puțin de 150 de metri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră – 19.30, plouă torențial pe autostrada A2 București - Constanța, tronson kilometric 49 - 64, între localitățile Nicolae Bălcescu și Lehliu - Gară, județul Călărași, cu vizibilitate scăzută sub 150 de metri.

„Reduceți semnificativ viteza, măriți distanța dintre autovehicule, iar în cazul în care vizibilitatea nu mai permite deplasarea în siguranță, opriți în primul spațiu de servicii și așteptați încetarea ploii torențiale”, transmite Infotrafic.

Potrivit centrului Infotrafic pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, cat timp va fi necesar, polițiștii vor proceda la oprirea circulației pe sensul către Constanța pentru fluidizarea traficului.

Cozi de peste 20km pe autostrada A2, din cauza lucrărilor la Podul Borcea

Şoferii spun că stau în mașini de ore în șir, bară la bară, iar coada începe de dinainte de Cernavodă şi se întinde pe 20 km.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Având în vedere că se va circula în condiții de aglomerație pe durata zilei în zona lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine la schimbarea benzii, semnalizând din timp această intenție și să mărească distanţa de siguranță dintre autovehicule, adoptând o conduită preventivă!

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Vezi mai multe informații de pe Autostrada Soarelui.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close