Antena 3 CNN Actualitate Locale Tineri prinşi cu droguri la festivaluri organizate în Prahova

Tineri prinşi cu droguri la festivaluri organizate în Prahova

Mai multe persoane care au participat la festivalul Holiday Mood de la Azuga sunt acum anchetate după ce au fost găsite droguri.

Tineri prinşi cu droguri la festivaluri organizate în Prahova
Sursa foto: Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Silvia Preda    |    20 Iun 2022   •   16:30

Substanţe interzise au fost găsite şi la tinerii care au participat la un festival din Teişani. Iar controale ample au fost şi printre şoferi, cu amenzi de peste 250.000 de lei.

Polițiștii aflați în trafic au depistat nouă șoferi sub influența drogurilor, în situația în care au fost făcute 50 de testări.

În localitățile Azuga și Teișani, unde s-au desfășurat două festivaluri, polițiștii au ridicat 33 de permise și au retras 31 de certificate de înmatriculare. Dintre cei care au luat parte la festivaluri, 23 de tineri au fost prinși cu droguri asupra lor, de la cocaină și până la ciuperci halucinogene.

Două persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc

Numai în stațiunea Azuga, polițiștii au descoperit 12 persoane acuzate că dețineau droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, chiar în incinta de desfășurare a festivalului.

Activitățile au fost făcute cu ajutorul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, cel pentru Situații de Urgență, dar și în colaborare cu reprezentanții Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Ploiești. 

×
Subiecte în articol: droguri
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close