x close

Trafic infernal pe drumul dintre Eforie Nord și Vama Veche

de G.S.    |    07 Aug 2016   •   10:14
Trafic infernal pe drumul dintre Eforie Nord și Vama Veche 416

Traficul este foarte aglomerat, duminică dimineaţă în Mamaia şi în staţiunile din sudul litoralului, pe drumul dintre Eforie Nord şi Vama Veche, poliţiştii de la Centrul Infotrafic estimând că, începând de la ora 16.00 este posibil ca toate drumurile care duc către Autostrada Soarelui să fie extrem de aglomerate dat fiind numărul mare de turişti estimat de operatori la aproximativ 250.000.

În Mamaia se circulă în coloană, duminică dimineaţă, fiind foarte aglomerat în special la trecerile de pietoni şi la sensurile giratorii. Mai multe echipaje de poliţie dirijează traficul în aceste puncte astfel încât să se fluidizeze circulaţia.

Foarte aglomerat este şi pe DN39, drumul care leagă staţiunile din sudul litoralului, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, spun reprezentanţii Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii le recomandă celor care pleacă de pe litoral duminică să evite să pornească la drum la orele de vârf când este cel mai aglomerat, respectiv între 16.00 şi 18.00 sau să folosească alte rute.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati