Antena 3 CNN Actualitate Locale Trafic restricționat pe DN2, după un accident cu patru victime, în Șindrilița, județul Ilfov

Trafic restricționat pe DN2, după un accident cu patru victime, în Șindrilița, județul Ilfov

Patru persoane au fost rănite în această seară în urma unui accident pe DN2, în localitatea Șindrilița, județul Ilfov. Traficul este restricționat pe sensul de mers către Urziceni.

Trafic restricționat pe DN2, după un accident cu patru victime, în Șindrilița, județul Ilfov
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    06 Oct 2023   •   21:30

Update 21.55 Unul dintre șoferi a murit

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov anunță că polițiștii rutieri au făcut primele verificări, constatând că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 4 persoane, dintre care una, un șofer, a murit, iar celelalte trei au ajuns la spital. Celălalt șofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Știrea inițială

Un accident rutier între două autoturisme a blocat traficul, pe sensul de mers către Urziceni. Patru persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, localitatea Șindrilița, județul Ilfov, s-a produs accidentul rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat 4 victime, cu multiple leziuni, ce urmează a fi evaluate medical. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers către Urziceni, desfășurându-se pe acostamentul drumului, prin dirijarea polițiștilor, potrivit Mediafax.

Citește și: Un bărbat a murit strivit între tractor și remorcă, pe un câmp din Mureș

×
Subiecte în articol: accident Ilfov
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close