Antena 3 CNN Actualitate Locale Un traficant din Galaţi a vrut să îşi dezvolte afacerea cu droguri şi a deschis un magazin la parterul blocului, însă a fost prins în flagrant

Un traficant din Galaţi a vrut să îşi dezvolte afacerea cu droguri şi a deschis un magazin la parterul blocului, însă a fost prins în flagrant

Un traficant de droguri din Galaţi a vrut să îşi dezvolte afacerea şi a deschis un magazin la parterul blocului, însă a fost prins în flagrant de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO).

Un traficant din Galaţi a vrut să îşi dezvolte afacerea cu droguri şi a deschis un magazin la parterul blocului, însă a fost prins în flagrant
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Justinel Stavaru
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2023   •   10:38

După ce au obţinut informaţii despre traficantul care şi-a improvizat un ghişeu la parterul blocului din centrul oraşului Galaţi, poliţiştii i-au făcut o vizită şi l-au prins în flagrant în timp ce vindea droguri.

Poliţiştii BCCO Galaţi şi procurorii DIICOT au desfăşurat o acţiune operativă pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi operaţiunilor cu substanţe psihoactive.

"În cadrul acestei acţiuni, a fost realizată prinderea în flagrant delict a unui tânăr, de 18 ani, din municipiul Galaţi, care a comercializat astfel de substanţe persoanelor interesate, de la un ghişeu improvizat, la un imobil situat în zona centrală a oraşului de domiciliu.

După realizarea flagrantului delict, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în municipiul Galaţi, atât la adresa de domiciliu a tânărului de 18 ani, dar şi la domiciliul unui alt tânăr, de 20 de ani, bănuit de complicitate.

În urma acestor percheziţii, au fost descoperiţi şi ridicaţi, în vederea continuării cercetărilor, 5.000 de lei, despre care există bănuiala că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Tânărul de 18 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă", se arată într-un comunicat al Poliţiie.

×
Subiecte în articol: Galați DIICOT BCCO Galaţi
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close