Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri din Brăila au ajuns direct în arest după ce au primit un colet de la prietenii din Spania

Doi tineri din Brăila au ajuns direct în arest după ce au primit un colet de la prietenii din Spania

Polițiștii din Brăila au reținut trei persoane suspectate de trafic de droguri, după ce asupra lor a fost descoperit un colet cu droguri, primit din Spania.

Doi tineri din Brăila au ajuns direct în arest după ce au primit un colet de la prietenii din Spania
Sursa foto: Poliția Română
de Cristina Tudorache    |    19 Iun 2020   •   19:40

Doi tineri în vârstă de 21 și 26 de ani au fost prinși la intrarea în Brăila, având asupra lor un colet primit din Spania ce conținea droguri de mare risc.

Aproape 900 de grame de marijuana, 674 de grame de hașiș și 20 de grame de cocaină au fost descoperite, ascunse printre mai multe obiecte vestimentare și medii de stocare, conform raportului publicat de Poliția Română. 

Ulterior, poliția l-a identificat și destinatarul coletului, un bărbat, de 30 de ani, tot din municipiul Brăila, din cercetări rezultând că acesta i-ar fi determinat pe cei doi să preia și să transporte coletul cu droguri din Spania, urmând să le vândă în județele Galați și Brăila.

Cei trei bărbați sunt cercetați acum pentru trafic de droguri de mare risc și au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanțelor de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

×
Subiecte în articol: droguri Brăila
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close