Antena 3 CNN Actualitate Locale Traficul pentru camioane la ieşire din ţară, prin PTF Giugiu, suspendat din cauza vremii

Traficul pentru camioane la ieşire din ţară, prin PTF Giugiu, suspendat din cauza vremii

Traficul pe sensul de ieşire din ţară pentru autocamioane, prin PTF Giurgiu, este suspendat temporar din cauza condiţiilor meteo şi situaţia complicată a drumurilor în condiţii de iarnă din Republica Bulgaria.

Traficul pentru camioane la ieşire din ţară, prin PTF Giugiu, suspendat din cauza vremii
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    26 Noi 2023   •   16:22

"Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi de către autorităţile bulgare cu privire la faptul că, începând cu orele 15.00, traficul pe sensul de ieşire din România, pentru autocamioane va fi suspendat temporar din cauza condiţiilor meteo şi situaţiei complicate a drumurilor în condiţii de iarnă din Republica Bulgaria", se arată într-un comunicat de presă, emis duminică, de ITPF Giurgiu.

În această situaţie, ITPF Giurgiu recomandă şoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria. În prezent, camioanele care intră în România, prin PTF Giurgiu, au de aşteptat 40 de minute, iar cele care ies din România au de aşteptat trei sute de minute.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare este de 20 de minute atât la intrarea, cât şi la ieşirea din România prin PTF Giurgiu.

Citeşte şi: Ninsori abundente şi viscol în mai multe zone din ţară | Codul portocaliu este valabil până duminică seară

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close