Antena 3 CNN Actualitate Locale Traficul feroviar, oprit între Predeal şi Timişu de Sus. Mai multe trenuri de călători staţionează în gări

Traficul feroviar, oprit între Predeal şi Timişu de Sus. Mai multe trenuri de călători staţionează în gări

Traficul feroviar, oprit între Predeal şi Timişu de Sus. Mai multe trenuri de călători staţionează în gări
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Iul 2017   •   21:15

O avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică s-a produs sâmbătă după-amiaz, între Predeal şi Timişu de Sus, după ce un copac a căzut pe firele de contact, astfel că, la această oră, şapte trenuri de călători staţionează pe traseu, iar din Gara Braşov nu mai pleacă nicio garnitură pe această direcţie, potrivit news.ro.

Conform informaţiilor publicate ulterior pe pagina de Facebook a CFR Infrastructură, circulaţia trenurilor este oprită între Predeal şi Timişu de Sus din cauza unui deranjament la linia de contact, după ce un copac s-a prăbuşit pe ambele fire de contact.

La faţa locului se intervine pentru remediere cu două drezine pantograf.

La această oră, şapte trenuri de călători staţionează în gările Timişu de Sus (R 3010), Dârste (IR 1635), Predeal (R 3005 şi IR 1939) şi Braşov (IR 1622 şi IR 1746), iar IR 1527 staţionează temporar între Predeal şi Timişu de Sus.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a precizat pentru News.ro că s-a produs o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică între Predeal şi Timişu de Sus, astfel că nu există tensiune de contact pe niciuna dintre linii.

De asemenea, din Gara Braşov nu mai pleacă niciun tren pe această rută, până la remedierea situaţiei.

Avaria s-a produs în jurul orei 18.15.

×
Subiecte în articol: trafic feroviar Predeal tren calatori gara
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close