Antena 3 CNN Actualitate Locale Traficul rutier îngreunat pe DN 1, în zona staţiunii Azuga. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic

Traficul rutier îngreunat pe DN 1, în zona staţiunii Azuga. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic

Traficul rutier îngreunat pe DN 1, în zona staţiunii Azuga. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Noi 2016   •   17:35

Traficul rutier este îngreunat, duminică după-amiază, pe DN 1, în zona staţiunii Azuga, din cauza unor copaci care au fost doborâţi de vântul puternic, ei căzând pe partea carosabilă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că mai mulţi copaci au căzut pe DN 1, la km 135 - 136, în zona staţiunii Azuga, astfel că traficul rutier a fost întrerupt pentru o perioadă scurtă de timp pentru intervenţia echipajelor care au eliberat drumul.

Circulaţia a fost reluată, dar, având în vedere valorile de trafic specifice sfârşitului de weekend, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să opteze pentru ruta ocolitoare DN 1 A Săcele - Cheia - Ploieşti, a precizat Brezeanu.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii intervin la Buşteni pentru degajarea unui pom care a căzut pe o maşină aflată în trafic, în urma incidentului fiind înregistrate doar pagube materiale.

De cealaltă parte, circulaţia pe DN1, între Braşov şi Predeal, a fost reluată duminică, după ce bradul căzut pe carosabil, în zona Timişul de Sus, a fost îndepărtat, potrivit Poliţiei Rutiere Braşov.

DN1 a fost blocat duminică, începând cu ora 15,00, între Predeal şi Braşov, din cauza unui brad căzut pe carosabil.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close