Antena 3 CNN Actualitate Locale Traficul rutier pe podul de la Agigea este oprit până în 25 mai

Traficul rutier pe podul de la Agigea este oprit până în 25 mai

Traficul rutier pe podul de la Agigea este oprit până în 25 mai
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mai 2017   •   08:32

Traficul rutier pe podul de la Agigea este oprit până în 25 mai pentru lucrări care vizează cablurile de susţinere şi montarea elementelor rosturilor de dilataţie ale podului, Canalul Dunăre-Marea Neagră putând fi traversat în această perioadă pe Podul Apolodor, aflat la o distanţă suplimentară de doar 2,8 kilometri, potrivit news.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia pe podul de la Agigea - DN39, judeţul Constanţa - a fost închisă, începând de duminică noapte, de la ora 00.00.

”Măsura este în vigoare, potrivit informaţiilor obţinute de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, până în data de 25 mai 2017 şi are ca principal scop pregătirea acestui pod pentru circulaţia din sezonul estival, în condiţii de siguranţă şi într-un termen cât mai scurt”, precizează sursa citată.

În perioada în care podul de la Agigea va fi închis, Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat pe noul pod (Podul Apolodor), aflat la o distanţă suplimentară de doar 2,8 kilometri.

Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea: nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN39A - DN 39A - DN39 (Eforie Nord - Agigea).

 

×
Subiecte în articol: trafic pod agigea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close