Antena 3 CNN Actualitate Locale De la tragedia de la Saga, la ”savurarea” momentului la Buzău. Primarul unei comune s-a dat în spectacol la conferința de presă a lui Bode: ”Domnul Iisus avea o vorbă”

De la tragedia de la Saga, la ”savurarea” momentului la Buzău. Primarul unei comune s-a dat în spectacol la conferința de presă a lui Bode: ”Domnul Iisus avea o vorbă”

Au trecut două zile de la încheierea festivalului SAGA, iar autorităţile tac mâlc. Se laudă în continuare că au depistat 119 consumatori de droguri la Festivalul Saga. "Facem campanii", a declarat astăzi ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, după o vizită la o şcoală din judeţul Buzău şi după semnarea unor contracte pentru Autostrada Moldovei.

De la tragedia de la Saga, la ”savurarea” momentului la Buzău. Primarul unei comune s-a dat în spectacol la conferința de presă a lui Bode: ”Domnul Iisus avea o vorbă”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2022   •   20:43

Întrebat însă şi unde sunt cei care au vândut droguri tinerilor, ministrul a fost salvat de un primar care a vrut să savureze momentul cu autostrada care trece pe lângă el.

Dorin Romică Moise, primarul comunei Movila Banului, din judeţul Buzău, aflat în funcţie din 2016, din partea PSD, a găsit potrivit să citeze din Biblie.

„Domnule ministru. Dincolo de campanii. Vă rugam foarte mult. Mă scuzați că intervin. Domnul Iisus avea o vorbă: toată ziua am fost între voi și ați venit să mă prindeți ca pe un tâlhar. Să trăiți domnule ministru. Era vorba de prinderea lui Iisus. Vreau să savurăm momentul acesta cu autostrada care trece pe lângă noi.”, a spus primarul.

Şi pentru că nici analogia cu divinitatea, nici periile trase pentru mult aşteptata autostradă nu au reuşit să-l scoată pe şeful de la interne din focul întrebărilor, primarul mai scoate un as din mânecă.

„Am probleme cu sănătatea şi nu avem aer aici. Vreau să-i mulţumesc domnului ministru, domnului preşedinte, pentru că pe lângă comunele noastre trece această autostradă.”, a mai spus primarul.

×
Subiecte în articol: primar Lucian Bode droguri PSD
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close