Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în familia viceprimarului din Vaideeni. Fiul, nora și nepotul au murit în ziua de Crăciun

Tragedie în familia viceprimarului din Vaideeni. Fiul, nora și nepotul au murit în ziua de Crăciun

Trei persoane au murit în prima zi de Crăciun, în localitatea Vaideeni din Vâlcea, autorități având suspiciune că decesele au fost cauzate de o intoxicație cu monoxid de carbon.

Tragedie în familia viceprimarului din Vaideeni. Fiul, nora și nepotul au murit în ziua de Crăciun
Sursa foto: hepta / Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Mariana Zaharia    |    26 Dec 2023   •   12:02

Cele trei persoane moarte sunt fiul, nora și nepotul viceprimarului comunei Vaideeni, Cornel Vasile Ichim.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani și un copil de şapte ani, toți din localitatea Vaideeni.

Tragedia a avut loc într-o gospodărie din satul Marița. 

"Am fost solicitați să intervenim pentru deblocarea unor persoane, posibil intoxicate, în localitatea Vaideeni, sat Mariţa.

Din nefericire, la locul evenimentului s-au descoperit 3 victime (1 minor și 2 adulți), care prezentau leziuni incompatibile cu viața. 

A fost declarat decesul de către echipajul SAJ", anunță ISU Vâlcea.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

"La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Horezu au fost sesizați despre faptul că, 3 persoane au fost găsite în stare de inconștiență într-o locuință din localitatea Vaideeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani și un minor de 7 ani, toți din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz.

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vâlcea, care din păcate, a constatat decesul celor 3 persoane.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei", se arată în comunicatul Poliţiei.

Nu există cuvinte pentru o asemenea tragedie! Trei suflete minunate au plecat la îngeri pentru a-l veghea pe Iisus,...

Publicată de Primăria Comunei Vaideeni pe Luni, 25 decembrie 2023

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close