Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în Arad! Un bărbat a murit în agonie după ce o poartă metalică a căzut peste el

Tragedie în Arad! Un bărbat a murit în agonie după ce o poartă metalică a căzut peste el

Tragedie în Arad! Un bărbat a murit în agonie după ce o poartă metalică a căzut peste el
Sursa foto: Foto: captura youtube aradon
08 Iul 2018   •   19:20

Un bărbat în vârstă de 53 de ani care lucra ca portar la Vama de interior din Zona Industrială Arad a murit, duminică, după ora 15, după ce o poartă metalică s-a prăbuşit peste el. Se pare că bărbatul ar fi încercat să fixeze poarta pe şină, când aceasta a căzut peste el, producându-i leziuni incompatibile cu viaţa. Cadavrul a fost descoperit la aproape două ore după nenorocire, de către şoferii care au trecut prin zonă. Aceştia au sunat la 112, iar un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului Arad a ajuns la faţa locului şi a intervenit pentru a ridica poarta de pe bărbat, în timp ce un echipaj medical era pregătit să-i acorde primul ajutor.

„A intervenit un echipaj de ambulanţă C2, cu medic. Bărbatul a fost găsit decedat. Se pare că nu a fost nimeni în preajma lui atunci când a căzut poarta peste el. E vorba de o poartă mare, grea, care merge pe şine. Poarta i-a căzut pe piept, leziunile de strivire de la nivelul cutiei toracice fiind incompatibile cu viaţa. Bărbatul era cianotic când a fost descoperit, deci decedat. Nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare” – a precizat pentru Aradon, dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

Apelul telefonic la 112 a fost făcut la ora 16.53. Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale instituţiei, tragedia s-a produs la ora 15.20. Se pare că paznicul a văzut pe camere că poarta s-a deschis de la vânt şi a mers să facă manevre pentru a o închide. Din păcate, încercarea i-a fost fatală.

 

×
Subiecte în articol: tragedie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close