Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în familia unui primar. Și-a pierdut în câteva zile soția și tatăl, în condiții misterioase

Tragedie în familia unui primar. Și-a pierdut în câteva zile soția și tatăl, în condiții misterioase

Tragedie în familia unui primar. Și-a pierdut în câteva zile soția și tatăl, în condiții misterioase
22 Feb 2017   •   10:47

Cand crezi ca esti fericit, implinit pe plan profesional si familial, soarta te poate duce pe alt drum. O poveste cutremuratoare din care multi vor avea de invatat s-a desfasurat din pacate la Iasi. Este greu de descris in cuvinte sentimentul pe care il are un om cand isi pierde tatal si sotia, dar cel mai greu este sa gasesti raspunsuri pentru zecile de intrebari care iti vin in minte in fiecare minut, scrie bzi.ro

De o saptamana, viata primarului din comuna Butea s-a schimbat radical. La inceput de mandat, cu o familie frumoasa, Anton Anti a vrut sa vina in ajutorul comunitatii din Butea si sa preia fraiele comunei. A vrut sa ajute localnicii din zona si soarta parea sa fie de partea lui. Primarul avea o familie frumoasa, multi prieteni si multi apropiati. Nimeni nu credea ca o asemenea tragedie se poate abate peste familia edilului si nimeni nu intelege de ce. Ieri s-a implinit o saptamana de cand primarul comunei Butea, Anton Anti si-a pierdut tatal si sotia. Pentru familia Anti, moartea celor doi a fost si este invaluita in mister.

O zi din viata primarului nu va putea fi uitata niciodata. Totul parea o zi ca oricare alta, insa urma sa primeasca o lovitura cumplita. Sotia edilului a inceput sa se simta rau, in timpul unei petreceri. Atunci, ar fi lesinat. In scurt timp Anton Anti si-a luat sotia si a plecat spre casa. Odata ajunsa i s-a facut rau iar si a lesinat inca o data. Luiza Anti, in varsta de 28 de ani a fost transporatata la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. 

Din acel moment al saptamanii trecute s-a declansat o cursa pentru viata. Sotia edilului a fost diagnosticata cu colecistita si bagata direct in operatie. La scurt timp, in urma analizelor efectuate, medicii au descoperit o substanta foarte toxica in sange. Lunea trecuta, tatal edilului s-a stins, iar rezultatele analizelor arata ca a murit din cauza unei intoxicatii cu etilenglicol. Aceeasi subtanta s-a gasit si in sangele sotiei primarului, care a intrat in coma. Cum au ajuns insa cei doi in aceasta situatie este greu de spus. 

"Primarul si sotia sa locuiau in aceeasi curte cu tatal lui, dar nu stateau in aceeasi casa. Nu putem gasi o explicatie. Nu stim ce s-a intamplat. Se spune ca este vorba despre o intoxicatie cu antigel. Fiecare avea vase separate, nu foloseau aceleasi recipiente. Initial se spunea ca au consumat amandoi dintr-o sticla cu suc. Sticla respectiva era in casa de ceva vreme. Era o sticla din care au baut mai multi, nu doar sotia si tatal primarului. Este exclus sa fi fost ceva in acel recipient", a povestit o persoana apropiata familiei.
 

Rudele exclud ipoteza in care sotia primarului si tatal acestuia ar fi baut voit o asemenea substanta. "Nu avea antigel in casa, nu avea cum sa bea amandoi din acelasi recipient sau ceva de genul acesta. In urma cu ceva vreme, Luiza acuza dureri de spate. A mers la spiatal si a primit o reteta. A luat cateva zile pastile, pana sa ajunga la spital din nou. Am inteles ca pastilele respective erau foarte puternice. Inca nu se stie ce s-a intamplat", a completat sursa reporterilor BZI. 

De lunea trecuta, pentru primarul comunei Butea, Anti Anton, s-a dat starutul unei curse contraconometru. In timp ce sotia sa se lupta pentru viata, el isi inhuma tatal. "A fost groaznic. Luiza era la spital, iar primarul isi ingopa tatal. Trebuie analizat fiecare detaliu in parte. Ceva este la mijloc", a completat sursa BZI.

Multe lucruri nu se leaga in toata aceasta tragedie. Cum a ajuns sotia primarului si tatal acestuia sa consume o asemenea substanta? Pentru familia Anti inca exista multe intrebari fara raspuns. Oamenii legii au declansat o ancheta pentru a se stabili ce s-a intamplat. 

"A fost demarata o ancheta pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la decesul celor doua persoane. S-a dispus efectuarea necropsiei in ambele cazuri", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Pentru oricare om, o asemenea tragedie, nu poate trece prea usor. 

×
Subiecte în articol: primar mort
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close