Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în județul Giurgiu! O femeie a murit, după ce a fost lovită de un șofer grăbit

Tragedie în județul Giurgiu! O femeie a murit, după ce a fost lovită de un șofer grăbit

Tragedie în județul Giurgiu! O femeie a murit, după ce a fost lovită de un șofer grăbit
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2019   •   13:17

O femeie de 68 de ani din localitatea Daia, judeţul Giurgiu, care circula ca pieton pe marginea DN 41, a murit, marţi, după ce a fost prinsă sub un autoturism al cărui şofer nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul direcţiei.

"Un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 41, în localitatea Daia, judeţul Giurgiu, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a acroşat o femeie în vârstă de 68 de ani din comuna Daia care se deplasa ca pieton pe marginea părţii carosabile în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul Giurgiu cu o autospecială cu apă şi spumă şi cu un echipaj de descarcerare, dar şi o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a SAJ.

"Echipajul de descarcerare a acţionat pentru scoaterea victimei care a fost prinsă sub autoturism, dar după descarcerare a fost constatat faptul că aceasta avea leziuni incompatibile cu viaţa", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: femeie Giurgiu sofer autoturism
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close