Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în județul Vaslui. Un bărbat fără permis de conducere a accidentat mortal un pieton, iar apoi a fugit

Tragedie în județul Vaslui. Un bărbat fără permis de conducere a accidentat mortal un pieton, iar apoi a fugit

Tragedie în județul Vaslui. Un bărbat fără permis de conducere a accidentat mortal un pieton, iar apoi a fugit
12 Iun 2017   •   09:29

Un bărbat de 31 de ani din municipiul Bârlad a fost reţinut de poliţişti şi va fi dus în instanţă, luni, cu propunerea de arestare preventivă, după ce a accidentat mortal cu maşina un pieton în vârstă de 49 de ani, iar apoi a fugit de la locul faptei. Bărbatul nu are permis de conducere, potrivit news.ro.

Victima a murit la locul accidentului, acolo unde a fost găsit de către doi tineri care treceau prin zonă. Şoferul a fugit de la locul faptei, astfel încât zeci de poliţişti au început să-l caute prin judeţ.

În urma verificărilor făcute de către poliţişti în baza de date, s-a constatat că bărbatul nu are permis de conducere. El a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de anchetă şi conducere fără permis. Luni, el a fost dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: pieton conducere permis mortal tragedie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close