Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în Vâlcea. Doi muncitori, surprinși de un mal de pământ. Unul dintre ei a murit, iar celălalt este rănit

Tragedie în Vâlcea. Doi muncitori, surprinși de un mal de pământ. Unul dintre ei a murit, iar celălalt este rănit

Tragedie în Vâlcea. Doi muncitori, surprinși de un mal de pământ. Unul dintre ei a murit, iar celălalt este rănit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Aug 2017   •   19:21

Un bărbat de 44 de ani a murit, iar altul de 50 de ani este în stare gravă, după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei, joi, în timp ce efectuau lucrări de canalizare în localitatea Tetoiu, din judeţul Vâlcea. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, a declarat, joi, că cei doi bărbaţi prinşi sub malul de pământ efectuau săpături pentru lucrări de canalizare în localitatea Tetoiu, la o adâncime de aproximativ 3 metri.

„Am fost solicitaţi pentru deblocarea a două persoane surprinse de un mal de pământ, într-un şanţ, la o canalizare. Săpau o canalizare şi s-a surpat malul când se aflau la o adâncime de aproximativ 3 metri. Una dintre persoane, de 44 de ani, a fost scoasă decedată, cu fractură de coloană cervicală. Celălalt bărbat, de 50 de ani, este rănit, are traumatism toracic”, a spus Fulger.

Fulger a mai spus că intervenţia a fost una rapidă, deoarece echipajul SMURD era în zonă şi a fost redirecţionat. Pentru bărbatul de 44 de ani, însă, nu s-a putut face nimic, fiind constatat decesul.

Inspectorii ITM au ajuns în zona producerii accidentului şi urmează să stabilească în ce condiţii s-a petrecut accidentul de muncă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Pamant Valcea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close