Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie într-o gară din Hunedoara. O fetiță de opt ani a fost lovită de o locomotivă. A murit pe loc

Tragedie într-o gară din Hunedoara. O fetiță de opt ani a fost lovită de o locomotivă. A murit pe loc

Tragedie într-o gară din Hunedoara. O fetiță de opt ani a fost lovită de o locomotivă. A murit pe loc
de S.T.    |    24 Iun 2019   •   10:56

O fetiţă de opt ani a murit, luni dimineaţa, după ce a fost lovită de o locomotivă în staţia CFR Aurel Vlaicu, din judeţul Hunedoara, poliţia declanşând cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea evenimentului.

Potrivit primelor date ale anchetei, fetiţa se afla cu mama sa şi o soră mai mică şi urmau să se deplaseze cu trenul la Alba Iulia.

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat că pe magistrala CF 200, în staţia CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată, care circula din direcţia Alba-Iulia - Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate şi accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 8 ani, din municipiul Alba Iulia. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al ambulanţei, care a constatat decesul minorei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Trupul fetiţei a fost preluat de medicii legişti, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: locomotiva tragedie gara Hunedoara
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close