Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie într-un sat din Arad! O adolescentă de 17 ani a murit după ce a fost lovită de două mașini

Tragedie într-un sat din Arad! O adolescentă de 17 ani a murit după ce a fost lovită de două mașini

Tragedie într-un sat din Arad! O adolescentă de 17 ani a murit după ce a fost lovită de două mașini
Sursa foto: foto- Facebook
12 Noi 2018   •   13:44

Mihaela și-a pierdut viața la vârsta de 17 ani, după ce a fost aruncată de pe trecerea de pietoni, chiar în fața unui autoturism. Incidentul tragic s-a petrecut în Bocsig. 

Tânăra traversa regulamentar, pe la trecerea de pietoni, iar la un moment dat a fost lovită de o mașină și aruncată pe contrasens, în fața unui alt autoturism. Impactul cu a doua mașină, care venea din contrasens, i-a fost fatal. 

„O femeie de 41 de ani, din Sântana, a condus un autoturism pe DN 79A, pe raza localității Bocsig, dinspre Buteni, iar la km 62+972m, a surprins şi accidentat o tânăra de 17 ani, din Bocsig, care, în calitate de pieton, era angajată în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. 

În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, fiind acroșată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Şilindia. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tinerei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa.", a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, conform observator.tv. 

Mihaela era o adolescentă extrem de veselă și optimistă și îi făcea mereu să zâmbească pe toți cei din jur. Așa o descriu colegii și toți cei care au cunoscut-o. 

La scurt timp după trecerea în neființă a adolescentei, pagina ei de Facebook s-a umplut de mesaje care mai de care mai emoționante. 

"Fata care ma făcea sa zambesc mereu, fata care ma îmbrățișa în fiecare dimineata si imi spunea sa am grija.. Fata care mereu zâmbească și liniștea pe toată lumea, fata care nu a făcut rău nimănui, fata care ma asculta dacă aveam nevoie.. Fata pe care nu o sa o mai vad zâmbind.. Multumesc pentru tot draga prietena. Vei rămâne mereu în inima mea. Drum liniștit spre cel suflet minunat”, a scris uan dintre prietenele ei, Denisa. 

×
Subiecte în articol: adolescenta Arad tragedie masini lovita
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close