Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în judeţul Iaşi! O femeie şi-a pierdut viaţa, după ce a fost acroşată de maşina unei tinere de 27 de ani

Tragedie în judeţul Iaşi! O femeie şi-a pierdut viaţa, după ce a fost acroşată de maşina unei tinere de 27 de ani

Accident rutier mortal în această dimineaţă, în localitatea Ciohorăni din judeţul Iași. O femeie în vârstă de 56 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce o şoferiţă de 27 de ani a pierdut controlul volanului şi a acroşat-o. Femeia se deplasa pe marginea drumului.

Tragedie în judeţul Iaşi! O femeie şi-a pierdut viaţa, după ce a fost acroşată de maşina unei tinere de 27 de ani
Sursa foto: I.S.U.J. Iaşi - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi /Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2022   •   14:35

Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că autoturismul condus de o femeie, în vârstă de 27 de ani, ar fi acroșat mortal un pieton, care este tot o femeie, în vârstă de 56 de ani.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, femeia lovită se deplasa pe marginea drumului. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

'În această dimineață, 09 mai anul curent, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin SNUAU 112 despre un accident rutier care a avut loc pe DN 2, în afara localității Ciohorăni. Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un auto condus de o femeie ar fi acroșat mortal un pieton. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au precizat cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

×
Subiecte în articol: accident Iași soferita Ciohorăni
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close