Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie la ieșirea din municipiul Constanța! Cinci răniţi într-un accident produs din cauza unui şofer care a dat cu spatele fără să se asigure

Tragedie la ieșirea din municipiul Constanța! Cinci răniţi într-un accident produs din cauza unui şofer care a dat cu spatele fără să se asigure

Tragedie la ieșirea din municipiul Constanța! Cinci răniţi într-un accident produs din cauza unui şofer care a dat cu spatele fără să se asigure
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Iun 2017   •   16:12

Cinci persoane au fost rănite duminică, într-un accident rutier petrecut la ieşirea din municipiul Constanţa, după ce un autoturism al cărui şofer a dat cu spatele fără să se asigure a lovit o altă maşină care circula regulamentar, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, news.ro.

Echipele medicale au fost solicitate să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 3, la ieşirea din Constanţa către Valul lui Traian, la faţa locului deplasându-se mai multe ambulanţe, au declarat reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În accident, au fost răniţi cei doi conducători auto şi trei persoane pasagere în Mercedes, victimele suferind diverse traumatisme.

Cadrele medicale au transportat la spital şi un copil de un an şi opt luni, care nu prezenta leziuni, dar care a fost dus totuşi pentru investigaţii.

Cei cinci răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şoferului Daciei pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: tragedie raniti municipiu spate accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close