Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie într-o pădure din Sibiu! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce copacul pe care îl tăia, a căzut peste el

Tragedie într-o pădure din Sibiu! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce copacul pe care îl tăia, a căzut peste el

Un bărbat de 50 de ani, a fost prins sub trunchiul de copac pe care îl tăia, într-o pădure de la ieșirea din Jina. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, salvatorii declarând decesul acestuia, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Tragedie într-o pădure din Sibiu! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce copacul pe care îl tăia, a căzut peste el
de Andrei Naiţă    |    14 Mai 2022   •   20:53

Potrivit ISU Sibiu, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu, au intervenit de urgență în pădurea de la ieșirea din localitatea Jina spre județul Alba, cu o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD cu medic, pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane prinse sub un trunchi de copac.

La fața locului, salvatorii au extras o persoană de sex masculin de aproximativ 50 de ani de sub trunchiul de copac, aceasta fiind inconștientă, în stop cardio-respirator. S-au aplicat manevre de resuscitare și de asemenea a fost prealertat elicopterul SMURD. 

La fața locului, salvatorii au extras o persoană de sex masculin de aproximativ 50 de ani de sub trunchiul de copac, aceasta fiind inconștientă, în stop cardio-respirator.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: padure Sibiu Jina copac
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close