Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie la Târgovişte! Un bărbat a murit, în timp ce descărca pământ. Camionul s-a răsturnat şi a căzut peste el

Tragedie la Târgovişte! Un bărbat a murit, în timp ce descărca pământ. Camionul s-a răsturnat şi a căzut peste el

Tragedie în judeţul Dâmboviţa, în această dupa-amiază. Un bărbat de 58 de ani a decedat la Târgovişte, după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el

Tragedie la Târgovişte! Un bărbat a murit, în timp ce descărca pământ. Camionul s-a răsturnat şi a căzut peste el
Sursa foto: targovistelive.ro
de Robert Slãmnoiu    |    04 Mai 2022   •   21:55

Şoferul se afla în timpul muncii şi descărca pământ din camion, în momentul în care, inexplicabil, s-a răsturnat şi l-a prins dedesubt.

Cel care a ajuns primul la locul tragediei a fost tot un şofer care tocmai întors din cursă, a auzit buitura şi s-a dus să vadă ce s-a întâmplat.

În momentul în care l-a văzut pe bărbat prins sub camion, a sunat la 112.

Salvatorii au ajuns rapid la locul accidentului şi l-au extras pe barbat, însă, după zeci de minute de resuscitare, echipajul medical a fost nevoit să îi declare decesul.

Poliţistii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabilii cu exactitate cum s-a petrcut tragicul eveniment.

Tragedia a avut loc pe strada Laminorului din Municipiul Târgovişte.

"Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Picior de Munte, a transportat pământ cu o autobasculantă, iar în timpul descărcării, autovehiculul s-a înclinat spre stânga, moment în care bărbatul ar fi fost prins sub vehicul. Din nefericire, bărbatul a decedat. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului", a transmis IPJ Dâmbovița.

 

×
Subiecte în articol: tragedie Dambovita camion
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close