Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tramvai a luat foc în mers, pe Șoseaua Olteniței din București. Circulația tramvaielor și a autobuzelor este blocată

Un tramvai a luat foc în mers, pe Șoseaua Olteniței din București. Circulația tramvaielor și a autobuzelor este blocată

Un tramvai a luat foc în mers, în urmă cu puțin timp, pe Șoseaua Olteniței din cartierul Militari, în București. Linia 1 este blocată pe sensul spre Piața Sudului.

de Mia Lungu    |    16 Noi 2022   •   15:18

UPDATE 15:50 - În momentul de față, circulația tramvaielor din liniile 1 și 10 este blocată pe ambele sensuri, precum și circulația autobuzelor din liniile 116, 141, 232 și 610.

În cadrul Societății de Transport București STB SA, imediat ce tramvaiul va ajunge la depou, se va constitui o comisie care va analiza evenimetul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun pentru evitarea altor evenimente de acest gen

UPDATE 15:40 - Tramvaiul urmează a fi tractat de un vehicul al STB.

UPDATE 15:25 - Din informațiile preliminare, la momentul izbucnirii incendiului, în interior erau 5 călători. Toți călătorii s-au autoevacuat.

Potrivit ISU, incendiul a fost lichidat.

După observarea incendiului, vatmanul a acționat cu stingătoarele din dotarea tramvaiului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un tramvai care se afla în dreptul stației Opriș Ilie a luat foc, din cauza unei defecțiuni, potrivit primelor informații.

La fața locului intervin 3 autospeciale de stingere, 2 ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare.

Sunt degajări mari de fum.

Potrivit ISU București, nu există persoane blocate în interiorul tramvaiului și încă nu sunt raportate victime. Călătorii găsiți la fața locului sunt evaluați de un echipaj medical.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului. Traficul rutier este oprit.

×
Subiecte în articol: tramvai foc București fum
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close