Antena 3 CNN Actualitate Locale Transalpina rămâne închisă în acest weekend, dar se redeschide săptămâna viitoare

Transalpina rămâne închisă în acest weekend, dar se redeschide săptămâna viitoare

Se redeschide Transalpina de la sfârșitul săptămânii viitoare. Drumarii au îndepărtat de pe cea mai spectaculoasă șosea din țară mormanele de zăpadă care măsurau cinci metri. Drumul este închis în fiecare an din toamnă și până în luna iunie.

de Alexandra Axinia    |    10 Iun 2023   •   13:44

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.

Deși a fost curățată, Transalpina rămâne închisă în acest weekend. Circulația rutieră pe Transalpina, între Novaci și Rânca, va fi închisă pentru etapa a 2-a a Trofelului Național Masters de Viteză în Coastă-Transalpina Masters Challenge-TNMVC Rânca 2023.

Citește și: CFR Călători dă startul programului festival "Trenurile Soarelui". Anul acesta au fost alocate mai puține garnituri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier va fi oprit în zilele de 10 și 11 iunie, în intervalul orar 09.00 – 13.00 și 14.00 – 18.00, pe DN 67C (Rânca), între kilometrii 17 și 22, pentru desfășurarea unei competiției de automobilism sportiv.

×
Subiecte în articol: transalpina
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close