Antena 3 CNN Actualitate Locale Transport gratuit pentru turiștii și locuitorii din mai multe staţiuni de pe litoral, de la 1 august

Transport gratuit pentru turiștii și locuitorii din mai multe staţiuni de pe litoral, de la 1 august

Primăria Mangalia a anunţat că locuitorii municipiului şi turiştii din staţiunile care îi aparţin vor putea călători gratuit, de la 1 august, cu autobuze electrice.

Transport gratuit pentru turiștii și locuitorii din mai multe staţiuni de pe litoral, de la 1 august
Sursa foto: Primaria Mangalia
de Mia Lungu    |    29 Iul 2022   •   20:10

Primăria Mangalia a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că va scoate pe traseu, de la 1 august, autobuzele electrice achiziţionate în cadrul unui proiect cu fonduri UE, care vor deservi, gratuit, transportul public în localitate, inclusiv în staţiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp, potrivit news.ro.

"Pe toată perioada sezonului estival, turiştii aflaţi în vacanţă, în sudul litoralului, pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel sau între staţiuni şi oraş. După anularea taxei de parcare pentru încurajarea turismului în staţiunile Mangaliei, iată că venim acum cu o nouă măsură menită să atragă mai mulţi turişti în această zonă a litoralului", a explicat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Gratuitatea este oferită până la finalizarea proiectului, respectiv decembrie 2023.

Edilul oraşului a explicat că, ulterior, va propune Consiliului Local adoptarea unei hotărâri prin care să se asigure gratuitatea transportului public şi după data respectivă.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close