Antena 3 CNN Actualitate Locale Atenţie, şoferi! Transport uriaş între Bucureşti şi Olteniţa. Pe ce şosele trece mastodontul de 320 de tone

Atenţie, şoferi! Transport uriaş între Bucureşti şi Olteniţa. Pe ce şosele trece mastodontul de 320 de tone

Un transport uriaş care va avea ca destinaţie finală Portul Olteniţa va traversa judeţul Călăraşi începând cu seara zilei de 12 martie. Autorităţile avertizează că traficul va fi îngreunat.

Atenţie, şoferi! Transport uriaş între Bucureşti şi Olteniţa. Pe ce şosele trece mastodontul de 320 de tone
Sursa foto: Primaria Oltenita
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2022   •   11:44

Centrul Infotrafic informează că, sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 22.30, se va desfăşura un transport agabaritic pe ruta Berceni IMGB – DNCB – DN 4 – Frumuşani – Port Olteniţa.   Transportul este format dintr-un camion cu lăţimea de 6,5 metri, înălţimea de 7, 6 metri şi greutatea de 320,40 de tone.  

Viteza de deplasare va fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.  

Convoiul va fi însoţit pe traseul precizat de un echipaj de poliţie rutieră.   Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 

×
Subiecte în articol: oltenita
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close