Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie a întrerupt tratamentul copilului bolnav de leucemie, pentru a-l trata cu puterea minţii

O familie a întrerupt tratamentul copilului bolnav de leucemie, pentru a-l trata cu puterea minţii

O familie a întrerupt tratamentul copilului bolnav de leucemie, pentru a-l trata cu puterea minţii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Ian 2016   •   08:24

Caz şocant la Constanţa. O familie a decis să oprească tratamentul copilului bolnav de leucemie, chiar înainte de a i se face transplant de măduvă, şi să-l trateze acasă cu puterea minţii. 

 
Părinţii au aderat la grupul numit noua medicină germanică unde se practică acest tip de vindecare. Protecţia copilului a demarat o anchetă.
 
Tânăra mamă a cerut sfaturi medicale pe Facebook. Prietenii au felicitat-o şi i-au scris că  "Leucemia trece de la sine",  iar "Transplantul medular este o mare idioţenie!". Medicii spun însă altceva.
 
Practic, mama şi-a condamnat copilul pentru a doua oară în numai un an şi patru luni de viaţă după ce a decis să-şi trateze copilul bolnav de leucemie cu puterea minţii. 
 
"Medicina germanică", extrem de controversată în lume şi-a câştigat adepţi şi în ţara noastră. Există oameni care practică acest tip de terapie prin Skype. Pentru 100 de euro, sunt dispuşi să consilieze pe oricine. 
 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close