Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino s-au ales cu arsuri grave produse în timpul unui eveniment

Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino s-au ales cu arsuri grave produse în timpul unui eveniment

Trei angajaţi ai Castelului Cantacuzino s-au ales cu arsuri grave produse în timpul unui eveniment
29 Iul 2017   •   23:37

Trei persoane angajate la Castelul Cantacuzino din staţiunea prahoveană Buşteni au fost transportate, sâmbătă seară, la spital după ce au suferit arsuri produse de un lichid fierbinte în timpul organizării unui eveniment, în cauză fiind deschis un dosar penal. 

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, echipajele medicale au intervenit la Castelul Cantacuzino pentru a prelua trei persoane care prezentau arsură produsă de un lichid fierbinte, acestea fiind angajaţi ai obiectivului. 

Cei trei au răni pe mâini şi picioare, victimele fiind doi bărbaţi de 48, respectiv 21 de ani şi o femeie de 28 de ani. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, a declarat că cei trei s-au accidentat în timp ce transportau apă fierbinte pentru un dispozitiv cu abur, în contextul desfăşurării unui eveniment. 

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova urmând, de asemenea, să facă verificări, a precizat sursa citată. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: angajati arsuri eveniment
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close