Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei copii dispăruţi din Techirghiol sunt de negăsit de mai bine de 24 de ore

Trei copii dispăruţi din Techirghiol sunt de negăsit de mai bine de 24 de ore

Trei copii dispăruţi din Techirghiol, judeţul Constanţa, sunt de negăsit de mai bine de 24 de ore, de când au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

Trei copii dispăruţi din Techirghiol sunt de negăsit de mai bine de 24 de ore
Sursa foto: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa
de Alin Tarnovschi    |    18 Iun 2021   •   12:23

Cei trei copii dispăruţi sunt verişori şi locuiesc în aceeaşi curte, în Techirghiol. Ieri dimineaţă, cei trei au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

Familiile celor trei au pornit în căutarea lor, însă nu i-au găsit, motiv pentru care au cerut ajutorul Poliţiei.

Astăzi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au emis un comunicat prin care au cerut ajutorul populaţiei pentru a-i găsi pe cei trei copii dispăruţi.

"Astăzi, în jurul orei 09.40, poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, Iusein Ghiuney, Ali Gelil, ambii de 7 ani și Ismail Sain, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol.

La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

×
Subiecte în articol: Techirghiol Constanța
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close