Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei copii loviţi pe trecerea de pietoni de un judecător cu Matiz, în Sighetu Marmaţiei

Trei copii loviţi pe trecerea de pietoni de un judecător cu Matiz, în Sighetu Marmaţiei

Trei copii, o fată de 14 ani şi doi băieţi de 9 şi 10 ani, au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un judecător din Oradea aflat la volanul unui Matiz, pe o stradă din Sighetu Marmaţiei.

Trei copii loviţi pe trecerea de pietoni de un judecător cu Matiz, în Sighetu Marmaţiei
de Vasile Dale    |    27 Mar 2021   •   10:35

Totul s-a întâmplat, ieri dimineaţă, pe o stradă din Sighetu Marmaţiei, iar accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imagini se poate observa cum un autoturism Matiz, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Oradea, judecător stagiar, îi loveşte în plin pe cei trei copii care încercau să traverseze pe trecerea de pietoni.

Şoferul a declarat că nu i-a observat pe copii pentru că ar fi fost orbit de Soare.

Cei trei copii, o fată de 14 ani, fratele ei de 9 ani şi un alt băiat în vârstă de 10 ani, mergeau către şcoală în momentul în care au fost loviţi pe trecerea de pietoni.

Ei au fost transportaţi la spital, acolo unde au primit primele îngrijiri medicale. Fata a fost iniţial transportată la spitalul din Sighet, iar apoi a fost transferată la spitalul din Baia Mare, fiind rănită mai grav.

Cei doi băieţi au fost lăsaţi să plece acasă după ce au fost consultaţi de medici.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele judecătorului cu Matiz din Oradea.

×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei accident judecator
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close