Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei femei din Sri Lanka, violate într-un centru de carantină din Vrancea

Trei femei din Sri Lanka, violate într-un centru de carantină din Vrancea

Poliţiştii din Vrancea fac cercetări, după ce, printr-un apel la 112, a fost semnalat faptul că trei femei de naţionalitate srilankeză, angajate ale unei firme de confecţii din municipiul Focşani, ar fi fost violate chiar în centrul de carantină în care au fost izolate. Se pare că agresorii sunt colegi de muncă.

Trei femei din Sri Lanka, violate într-un centru de carantină din Vrancea
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Mai 2020   •   21:10

„Este vorba despre trei femei care au reclamat că au fost violate, erau în izolare deoarece au intrat în contact cu persoane infectate cu COVID. S-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, femeile au fost duse la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea agresorilor. Apelul la 112 a fost făcut la ora 16:47”, i-a explicat corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că sesizarea ar fi fost făcută chiar de angajatorul muncitorilor din Sri Lanka.

Cele trei femei cu vârste de 36, 44 şi respectiv 52 de ani, ar fi fost agresate de doi bărbaţi, conaţionali de-ai lor. Femeile au fost transportate la Spitalul Judeţean din Focşani, pentru evaluare medicală şi expertiză medico-legală.

În centrul din Garoafa, județul Vrancea, au fost izolate peste 40 de persoane de origine srilankeză, care au avut contact cu alți conaționali diagnosticaţi cu coronavirus.

 

×
Subiecte în articol: Vrancea
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close