Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei poliţişti din Iaşi au fost reţinuţi pentru luare de mită

Trei poliţişti din Iaşi au fost reţinuţi pentru luare de mită

Trei agenți de poliție din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 6 Paşcani, județul Iași, au fost reținuți marți, fiind cercetați pentru luare de mită.

Trei poliţişti din Iaşi au fost reţinuţi pentru luare de mită
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2023   •   17:00

Potrivit unui comunicat al DGA, marți, ofițeri ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, au făcut trei percheziții la Posturile de Poliţie Cristeşti şi Lespezi din cadrul IPJ Iaşi - Secţia de Poliţie Rurală 6 Paşcani, într-o cauză penală care vizează săvârșirea mai multor infracțiuni de luare de mită în legătură cu neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu pe linie rutieră.

De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere privind un număr de patru suspecți, dintre care trei au calitatea de agenți de poliție în cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 6 Paşcani.

”Faţă de cei trei agenţi de poliţie se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată, constând în aceea că, având atribuţii pe linia controlului rutier şi în baza aceloraşi rezoluţii infracţionale, au pretins şi primit diferite sume de bani de la conducătorii auto opriţi în trafic pentru a nu-i sancţiona contravenţional”, transmite DGA.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus reținerea celor trei agenţi de poliţie pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată, iar miercuri aceștia vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: politisti luare de mita
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close