Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri filmaţi când buzunăresc un bărbat întins la umbră, în Târgu Neamţ

Trei tineri filmaţi când buzunăresc un bărbat întins la umbră, în Târgu Neamţ

Trei tineri au fost filmaţi, de un trecător, când buzunăresc un bărbat întins la umbră, pe trotuar, în Târgu Neamţ.

Trei tineri filmaţi când buzunăresc un bărbat întins la umbră, în Târgu Neamţ
Sursa foto: mesagerulneamt.ro
de Sebastian Bădiță    |    12 Iul 2021   •   13:46

Cei trei tineri au fost filmaţi, în acest weekend, în timp ce buzunăresc un bărbat care se oprise pe stradă şi s-a întins sub un copac, la umbră.

Scenele au fost filmate de un martor cu telefonul mobil. Acesta i-a observat pe cei trei tineri care îi dădeau târcoale bărbatului şi apoi a început să filmeze. Astfel, el a surprins momentul în care unul dintre tineri îl buzunăreşte pe bărbatul întins la umbră, în timp ce ceilalţi doi "stăteau de şase".

"Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de tentativă de furt. La acest moment polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea, în cel mai scurt timp, a persoanelor implicate în comiterea infracțiunii", au explicat poliţiştii, după ce imaginile au fost publicate de jurnaliştii de la mesagerulneamt.ro.

În această dimineaţă, poliţiştii au anunţat că au fost identiciaţi cei trei tineri, respectiv doi tineri de 16 şi 17 ani, ambii din comuna Vânători-Neamț şi un minor de 14 ani, din Târgu Neamţ.

De asemenea, a fost identificat şi bărbatul care era întins la umbră, respectiv un bărbat de 37 de ani, din Târgu Neamţ. Acesta nu a depus plângere şi a explicat că nu avea un portofel în buzunar, ci doar un pachet de ţigări.

×
Subiecte în articol: Târgu Neamț
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close