Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri au murit şi alţi trei au ajuns în spital, după ce două maşini au sărit de pe drum şi s-au răsturnat în curţile unor oameni, în Neamţ

Trei tineri au murit şi alţi trei au ajuns în spital, după ce două maşini au sărit de pe drum şi s-au răsturnat în curţile unor oameni, în Neamţ

Trei tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei au ajuns de urgenţă la spital în urma unui accident deosebit de grav produs în comuna Borca, din judeţul Neamţ. 

de Paul Ciurari    |    31 Mar 2024   •   09:51

În urma unei coliziuni între două maşini, autoturismele au sărit de pe drum, s-au răsturnat şi s-au oprit direct în gospodăriile unor oameni.

Accidentul s-a petrecut noaptea trecută, atunci când un tânăr de 23 de ani nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din față, la volanul căreia se afla un alt tânăr de 18 ani. 

În urma coliziunii, cele două mașini au părăsit drumul național 17B și au ajuns în curțile unor oameni, mai multe persoane rămânând încarcerate. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În momentul când au ajuns forțele de intervenție, au găsit trei tineri încarcerați, iar după ce au fost extrași aceștia, paramedicii au constatat că aveau leziuni incompatibile cu viața. 

Este vorba despre trei persoane cu vârste de 18, 17 și 23 de ani.

Alte trei persoane au reușit să se autoevacueze din autoturisme, însă au suferit leziuni destul de grave și au fost transportate la spitalele din Târgu Neamț și din Piatra Neamț, cu multiple traumatisme la nivelul capului și al toracelui. 

O a şaptea persoană, un bărbat de 23 de ani, a refuzat transportul la spital. 

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru vătămare din culpă. 

Urmează să se stabilească exact cum s-a produs accidentul. 

Din primele cercetări, se pare că vinovat de producerea accidentului este șoferul de 23 de ani, care nu a păstrat distanța regulamentară şi care se află printre persoanele care au murit.

"În noaptea de 31 martie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B, în localitatea Borca.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani, ar fi condus un vehicul pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 18 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului ambele autoturisme aur fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea a două imobile.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, în vârstă de 23 de ani și al unui pasager, în vârstă de 17 ani, ambii din același autoturism, din Poiana Teiului, precum și al unui pasager în vârstă de 18 ani, din al doilea autoturism, din județul Suceava.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală al conducătorul auto de 18 ani și a altor două pasagere în cu vârste de 19 și 22 de ani, din al doilea autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident morti Neamţ
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close