Antena 3 Actualitate Locale Trei vagoane de tren au luat foc, în gara din Caransebeș. Incendiul s-a extins la o clădire

Trei vagoane de tren au luat foc, în gara din Caransebeș. Incendiul s-a extins la o clădire

03 Apr 2019   •   23:44
Trei vagoane de tren au luat foc, în gara din Caransebeș. Incendiul s-a extins la o clădire

UPDATE - Cele trei vagoane de tren dezafectate care au luat foc în Gara Caransebeş miercuri seară, au fost distruse în totalitate iar incendiul s-a propagat şi la o construcţie care se afla la circa trei metri distanţă de acestea. 

 În incendiu a ars şi acoperişul construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, fără a fi afectate şi încăperile. Incendiul, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Construcţia este o anexă a unui depozit al CFR. Traficul feroviar nu a fost perturbat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea. 

----------------------------

Miercuri seară, în jurul orei 20:15, prin apelul 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în Gara municipiului Caransebeş. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Ajunse la locul incendiului, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă violent la trei vagoane de tren dezafectate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea. 

Având în vedere intensitatea incendiului, a fost solicitat în sprijin şi un al patrulea echipaj de stingere. 

Cele trei vagoane staţionau pe o linie secundară de cale ferată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close