Antena 3 CNN Actualitate Locale O vacă a reuşit să deraieze un tren la Botoşani. Zeci de oameni au stat în câmp mai multe ore

O vacă a reuşit să deraieze un tren la Botoşani. Zeci de oameni au stat în câmp mai multe ore

În jur de 30 de călători au stat câteva ore în mijlocul câmpului, după ce trenul în care se aflau, personalul Interregio Iaşi-Dorohoi, a deraiat de pe şine.

O vacă a reuşit să deraieze un tren la Botoşani. Zeci de oameni au stat în câmp mai multe ore
de Alexandra Dima    |    18 Iun 2021   •   11:52

Incidentul a avut loc în dreptul localităţi Hlipiceni, când o vacă, aflată la păscut în apropierea căii ferate, a sărit în faţa trenului de călători, relatează Monitorul de Botoşani.

Conductorul nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul, astfel că locomotiva a lovit-o în plin corpul animalului care a ajuns sub roţi şi a provocat deraierea părţii frontale a trenului.

Nu au existat victime în tren, însă roţile din faţă au ajuns în afara şinei, fiind imposibilă continuarea călătoriei.

„Totul s-a petrecut sub ochii mei. Vaca era dezlegată şi a sărit în faţa locomotivei. Erau aproape 30 de oameni în tren şi au aşteptat vreo 2-3 ore”, a declarat un un martor al incidentului, potrivit sursei citate.

Pentru a rezolva situaţia oamenilor rămaşi în câmp, au fost trimise două trenuri care au plecat în acelaşi timp din Dorohoi, respectiv Iaşi, garniturile întâlnindu-se chiar la locul accidentului. Pasagerii au fost astfel transferaţi dintr-un tren în altul şi şi-au continuat călătoria.
 

×
Subiecte în articol: Botoșani bariera cfr
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close