Antena 3 CNN Actualitate Locale Turist rămas blocat în zăpadă, după ce a intrat cu mașina pe pârtie, în Caraș-Severin. Explicația dată jandarmilor montani

Turist rămas blocat în zăpadă, după ce a intrat cu mașina pe pârtie, în Caraș-Severin. Explicația dată jandarmilor montani

Un turist venit în stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin, a rămas blocat în zăpadă, după ce a încercat să traverseze două pârtii cu mașina. Observat de jandarmii montani, acesta a oferit o explicație incredibilă.

Turist rămas blocat în zăpadă, după ce a intrat cu mașina pe pârtie, în Caraș-Severin. Explicația dată jandarmilor montani
Sursa foto: Mediafax
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Ian 2024   •   20:43

Turistul venit în stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin, a avut ideea de a traversa cu mașina două pârtii, totul pentru a-și duce bagajele la hotel.

Ajuns pe ultima pârtie, bărbatul a rămas împotmolit cu mașina în zăpadă, sub privirile schiorilor care au fost puși în pericol.

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi și au intervenit imediat.

După identificarea șoferului, acesta a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare.

Citește și: Bărbat reținut pentru camătă și șantaj. Cristi Mexicanu, săltat de polițiști dintr-o sală de jocuri din București

În final, turistul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței oamenilor aflați pe pârtiile de schi, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: sofer pârtie de schi Caras Severin
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close