Antena 3 CNN Actualitate Locale Turiști aflați în zona Lacului Sfânta Ana, filmați în timp ce hrănesc urșii

Turiști aflați în zona Lacului Sfânta Ana, filmați în timp ce hrănesc urșii

Urșii din zona Lacului Sfânta Ana continuă să fie hrăniți de turiști. În ciuda faptului că își pun serios viața în pericol, oamenii decid chiar să coboare din mașină pentru a le oferi mâncare animalelor sălbatice.

Turiști aflați în zona Lacului Sfânta Ana, filmați în timp ce hrănesc urșii
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2023   •   14:12

Turiștii care parcurg drumul către Lacul Sfânta Ana au șanse mari să întâlnească un urs înfometat, care așteaptă să primească ceva de mâncare.

Din păcate, în ciuda pericolului major, oamenii aleg să se oprească pentru a face fotografii sau chiar pentru a hrăni animalele sălbatice.

Este și cazul unor turiști care au fost surprinși recent în timp ce coboară din mașină pentru a-i da de mâncare unui urs ieșit la marginea drumului.

Aflate în căutare de hrană, animalele pot fi extrem de agresive, iar autoritățile le recomandă turiştilor care tranzitează sau campează în zonele frecventate de animale sălbatice să evite contactul cu acestea şi să nu le hrănească.

Citește și: "Sunt în baie, cu picioarele în cadă și capul pe geam". Descoperirea făcută de un român la o cazare din Brașov, în timp ce se pregătea să facă duș

 

×
Subiecte în articol: ursi turisti Lacul Sfânta Ana
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close