Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele imagini cu Sara Melinda, copila de 13 ani dispărută fără urmă din Sighetu Marmației. Familia, disperată, oferă recompensă tuturor celor care pot da informații despre fată

Ultimele imagini cu Sara Melinda, copila de 13 ani dispărută fără urmă din Sighetu Marmației. Familia, disperată, oferă recompensă tuturor celor care pot da informații despre fată

Sara Melinda, o copilă de doar 13 ani din Sighetu Marmației, a dispărut, marți, după ce a plecat de la domiciliu. De atunci, nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea. Autoritățile au făcut publice imaginile chiar de dinaintea dispariției, în speranța că cineva va putea oferi ajutor la găsirea ei.

Ultimele imagini cu Sara Melinda, copila de 13 ani dispărută fără urmă din Sighetu Marmației. Familia, disperată, oferă recompensă tuturor celor care pot da informații despre fată
de Laura Dinu    |    09 Noi 2023   •   09:43

Este o mobilizare fără precedent în Sighetu Marmației, unde polițiști, jandarmi, grăniceri și localnici o caută cu disperare pe Sara Melinda, fata dispărută marți, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. 

Familia a anunțat că va oferi o recompensă celui care va ajuta la găsirea fetei. 

Ieri, autoritățile au emis chiar și un mesaj RO-Alert prin care cereau ajutorul cetățenilor. 

Camerele de supraveghere au surprins-o pe Sara Melinda mergând la pas, prin oraș. Ulterior, fata nu a mai fost văzută. Autoritățile au făcut publice imaginile, în speranța că cineva va putea să ofere informații despre locul în care se află. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Ieri, 07 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către mama unei minore de 13 ani, din Sighetu Marmației – MOIȘ SARA MELINDA – cu privire la faptul că, în intervalul orar 10.00-12.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. 

Semnalment: 1,53 m înălțime, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere. 

Îmbrăcăminte: La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă.  

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții Poliției. 

Tânăra a fost căutată, în cursul zilei de ieri, inclusiv cu dronele în pădurile de lângă oraș. 

 

 

×
Subiecte în articol: Moiș Sara Melinda fata disparuta Melinda
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close