Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultima țeapă concepută de escroci pentru români: infractorii sună și spun că sunt "de la gaze"

Ultima țeapă concepută de escroci pentru români: infractorii sună și spun că sunt "de la gaze"

O nouă escrocherie care a făcut deja victime este semnalată de primarul unei localități din județul Buzău.

de Georgiana Adam    |    24 Dec 2023   •   16:35

Este vorba despre localitatea Mărăcineni, unde a fost inaugurat un gazoduct.

Acest obiectiv asigură alimentarea cu gaze pentru aproximativ 4.000 de gospodării din Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni și pentru toate instituțiile publice de pe raza celor trei sate.

Escrocii au ajuns în zonă imediat ce a fost inaugurată rețeaua de gaze și au început să ceară bani de la localnici, pretinzând că îi vor branșa la rețeaua de gaze.

"O locuitoare a comunei noastre a rămas deja fără suma de 1.000 de lei, pe care i-a perceput-o un așa-zis reprezentant al 'firmei de gaze'. Bineînțeles că respectivul nu mai răspunde la telefon, iar doamna a rămas acum cu paguba.

Prin urmare, vă rugăm insistent să nu dați curs niciunei solicitări venite din partea necunoscuților care vă promit marea cu sarea", a postat pe Facebook primarului din Mărăcineni, Constantin Dumitru.

Postarea menționează numele singurei firme autorizate să facă branșamente la rețeaua locală de gaze, pentru a diminua șansele ca oamenii să fie păcăliți de escroci.

Gazoductul de la Mărăcineni urmează să fie extins pentru a alimenta și alte gospodării de pe Valea Slănicului.

×
Subiecte în articol: Mărăcineni Buzau gaze constantin dumitru
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close