Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele cuvinte ale Denisei, fetița de nouă ani care a murit în brațele bunicii sale: „Nu mor, că eu am încredere în Dumnezeu”

Ultimele cuvinte ale Denisei, fetița de nouă ani care a murit în brațele bunicii sale: „Nu mor, că eu am încredere în Dumnezeu”

Ultimele cuvinte ale Denisei, fetița de nouă ani care a murit în brațele bunicii sale: „Nu mor, că eu am încredere în Dumnezeu”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Feb 2019   •   17:04

O copilă de nouă ani din Vaslui a murit în brațele bunicii sale, după ce a suferit un stop cardio-respirator. 

Bunica micuței a povestit care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei sale. 

„I-am zis, Denisă mamă, tu mori. Şi mi-a zis: mamă, nu mor, că eu am încredere în Dumnezeu”, ar fi spus copila, înainte de a-și da ultima suflare.

Bătrâna a povestit că imediat după ce s-a întors de la spitalul din Huși, nepoata sa a spus că îi e foarte rău. A așteptat ambulanța în jur de două ore. 

„Fata era bolnavă, înfometată, nu mâncase. Am dat pe la două şi ceva telefon la salvare la Huşi, salvarea a venit la ora 4 şi jumătate. După aceea au mai venit două salvări şi fata mi-a murit aici. S-a simţit rău, eu am fost internată la spital. A vomitat la 2 noaptea, o singură dată, aşa a zis băiatul meu”, a spus bunica Denisei. 

Se pare că fetița a suferit stopul cardio-respirator chiar atunci când medicii de la salvare erau în curte. 

×
Subiecte în articol: cuvinte
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close