Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele imagini cu băiatul ucis în accidentul de la Petroșani, surprinse cu câteva minute înainte de impact

Ultimele imagini cu băiatul ucis în accidentul de la Petroșani, surprinse cu câteva minute înainte de impact

Au apărut ultimele imagini cu Cosmin, băiatul de 11 ani care a murit zilele trecute, spulberat pe trecerea de pietoni de un tânăr beat, surprinse cu doar câteva minute înainte ca acesta să își piardă viața.

Ultimele imagini cu băiatul ucis în accidentul de la Petroșani, surprinse cu câteva minute înainte de impact
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    23 Dec 2022   •   11:49

Tragedie înainte de Crăciun. Un tânăr băut şi fără permis a spulberat 6 copii pe trecerea de pietoni. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.  

Individul, care nici măcar nu s-a oprit după accidentul tragic, este cercetat pentru cinci infracțiuni. Unul dintre copii, în vârstă de 11 ani, a murit la spital, iar un altul este în stare gravă şi se luptă să trăiască. 

Cu câteva minute înainte de tragedie, Cosmin, băiatul de 11 ani, era fericit. Primea un premiu cu echipa de fotbal. 

Copiii se întorceau de la festivitatea de premiere de la clubul de fotbal la care jucau, când, la trecerea de pietoni, o mașină i-a spulberat. La volanul autoturismului se afla un tânăr de doar 19 ani băut şi fără permis de conducere. După carnagiu, individul, care în fața camerelor nu vrea să dea nicio declarație, nici măcar nu a rămas să vadă măcelul. 

Ceilați cinci copii au fost duși de echipajele medicale la spital.  

”Chiar nu am cuvinte! Nu pot, nu îmi găsesc cuvintele! E groaznic și nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi acum!”, povestește bunica băiatului, în lacrimi.  

”Fiecare își primește pedeapsa, dacă nu din partea legii, de sus!”, mai spune femeia.  

Părinții, apropiații și antrenorul de fotbal al băiatului au aprins candele și s-au rugat pentru el. La trecerea de pietoni unde s-a produs tragedia a fost adusă și o minge de fotbal. 

Individul care a provocat accidentul si apoi a fugit de la locul locul tragediei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul de 19 ani este acuzat de 5 infracțiuni: conducere fără permis, conducerea sub influența băuturilor alcoolice, fugă de la locul accidentului, vătămare corporală gravă din culpă şi ucidere din culpă. 

×
Subiecte în articol: Cosmin Popan accident Petrosani
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close