x close

Un adolescent care s-a pierdut într-o pădure din judeţul Arad a fost găsit aproape de frontiera cu Ungaria

de S.T.    |    24 Iun 2017   •   21:57
Un adolescent care s-a pierdut într-o pădure din judeţul Arad a fost găsit aproape de frontiera cu Ungaria

UPDATE - Un adolescent care s-a pierdut într-o pădure din judeţul Arad a fost găsit aproape de frontiera cu Ungaria, la 42 de kilometri distanţă, după zece ore de căutări.

Ştirea iniţială:

Importante forţe de ordine din judeţul Arad au fost mobilizate, sâmbătă, pentru căutarea unui copil de 14 ani, aflat în excursie alături de un grup şi care s-a pierdut în pădure, în preajma Mănăstirii Bezdin, scrie news.ro.

Căutările continuă de şase ore şi sunt supravegheate aerian, iar autorităţile au pregătit echipamente pentru a acţiona şi pe timp de noapte.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, din primele date, a reieşit că băiatul in vârstă de 14 ani s-a pierdut de grupul în care se afla, în timpul unei plimbări cu bicicleta.

La misiune, participă mai multe echipaje de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, pompieri voluntari, poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi cetăţeni.

Pentru identificarea acestuia, un elicopter execută recunoaşteri din aer.

De asemenea, la faţa locului au fost trimise în sprijin o ambarcaţiune pentru efectuarea căutărilor pe Râul Mureş şi echipaje canine pentru căutările de urmă.

Citeşte mai multe despre:

Arad padure copil excursie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati