Antena 3 CNN Actualitate Locale Un alt tânăr a murit înecat. Avea doar 17 ani și plecase cu prietenii la pescuit

Un alt tânăr a murit înecat. Avea doar 17 ani și plecase cu prietenii la pescuit

Un alt tânăr a murit înecat. Avea doar 17 ani și plecase cu prietenii la pescuit
Sursa foto: FOTO: ISU Oltenia
22 Iun 2019   •   21:14

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Pufeşti, a murit sâmbătă după amiază înecat în râul Trotuş, fiind găsit de echipajele de salvare după mai multe ore de căutări, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Două echipaje din cadrul ISU Vrancea au fost solicitate în sprijin pentru efectuarea operaţiunilor de căutare a unei persoane posibil înecate în râul Trotuş, pe raza localităţii Pufeşti. După aproximativ patru ore de căutări în jurul orei 18,30, echipajele au găsit victima, un tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Potrivit autorităţilor locale, băiatul plecase la pescuit împreună cu câţiva prieteni şi ar fi sărit în apă deşi nu ştia să înoate.

"Din primele cercetări, băiatul ar fi plecat la pescuit împreună cu alţi doi prieteni şi ar fi sărit în apă deşi nu ştia să înoate. Echipajele de salvare l-au găsit după ore de căutări la câţiva metri de locul în care acesta ar fi sărit în apă", a declarat şeful SVSU Pufeşti, Viorel Albu.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tanar pescuit a murit înecat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close