Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat al SRI Maramureș beat criță a spulberat o mașină în Baia Mare

Un angajat al SRI Maramureș beat criță a spulberat o mașină în Baia Mare

Un angajat al Serviciului Român de Informații Maramureș, aflat băut la volan, a produs, astăzi, un accident în Baia Mare. În urma impactului maşina lovită de aceasta a ajuns într-un copac.

Un angajat al SRI Maramureș beat criță a spulberat o mașină în Baia Mare
Sursa foto: vasiledale.ro
de Vasile Dale    |    24 Dec 2022   •   17:37

Accidentul produs între două autoturisme a avut loc, astăzi, la intersecția străzilor Victoriei cu I.L.Caragiale din Baia Mare

Din primele informații se pare că mașina condusă de o șoferiță a fost izbită de un alt autoturism al cărui șofer era sub influența băuturilor alcoolice. Conform informațiilor noastre bărbatul este angajat al Serviciului Român de Informații Maramureș.

În urma impactului mașina femeii a ajuns într-un copac din dreapta direcției de mers.

Șoferița a fost preluată de un echipaj medical, fiind dusă la spitalul județean pentru investigații medicale. Din fericire, nu a fost nevoie să rămână internată. Un echipaj al Poliției Rutiere a ajuns la fața locului și a demarat o anchetă.

Pe numele șoferului băut a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

×
Subiecte în articol: Baia Mare SRI Maramureș
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close